Belastingservice regio Oss, Bernheze, Schijndel,Uden, Veghel, Rosmalen

Uw belastingadviseur

Mijn naam is Marielle van Sonsbeek en ik ben gediplomeerd Register Belastingadviseur. Ik wil u graag ontzorgen op belastinggebied. Puzzelen met cijfers en ingewikkelde belastingregelingen uitzoeken en toepassen vind ik leuk om te doen. Ik wil de administratie voor u wat leuker maken, daarom combineer ik serieuze gesprekken over belastingen en financiën ook graag met gezelligheid. Op die manier hoop ik iets van mijn enthousiasme over te brengen en samen met u tot een goede administratie te komen.

 

                           

                                    Mariëlle van Sonsbeek

Tarieven

Voor de belastingaangifte liggen de tarieven tussen de €77,50 en €92,50 per aangifte. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag. Ik kan u hier persoonlijk over informeren voor aanvang van mijn diensten. 

 

Mijn uurtarief voor overige dienstverlening zoals erfbelasting, schenken en andere vraagstukken bedraagt €50,00 per uur.

 

Voor gemeente Oss, Uden en Bernheze bereken ik geen reiskosten, voor overige plaatsen breng ik hiervoor €5,00 in rekening.

 

Getoonde tarieven en voorwaarden zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typfouten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de belastingservice aan huis, bel dan met 0485-845454 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

 

Belastingservice aan huisOf bel naar 0485-845454