Dienstverleners gezocht

Pantein Extra

Via Pantein Extra regelen leden makkelijk en vertrouwd allerlei diensten aan huis, zoals een pedicure of kapster, een maaltijd of glazenwasser.


Steeds meer ouderen blijven langer thuis wonen. Dat willen mensen graag, maar ook maatschappelijke ontwikkelingen spelen hierin een rol. Al sinds 1995 zorgen wij ervoor dat mensen met een beetje hulp hun zelfstandigheid langer behouden.

 

Pantein Extra heeft een ruim pakket met voordelige gemaksdiensten-aan-huis. Erg handig als iemand minder mobiel is, want de dienstverleners komen aan huis. 

Samenwerken met Pantein Extra

Pantein Extra is voortdurend op zoek naar ondernemers met een eigen bedrijf die diensten aan huis aanbieden. Voert u dienstverlening uit die nog niet is opgenomen in het pakket van Pantein Extra? Heeft u interesse in een samenwerking met onze service-organisatie? Vindt u het leuk om bij klanten aan huis te komen en met allerlei verschillende mensen in aanraking te komen? Dan kunt contact opnemen met onze organisatie.

Sollicitatie en informatie

Pantein Extra werkt met dienstverleners samen op basis van een samenwerkingsovereenkomst. Als dienstverlener komt u dus niet bij Pantein in dienst. Is een samenwerking voor u interessant? Voor nadere informatie kunt u bellen naar Pantein Extra, telefoon

0485 - 84 54 54. U ook mailen naar extra@pantein.nl.