Gezelschap en ondersteuning Maas en Peel

Uw dienstverlener

Hallo, ik ben Maaike van Oostrum en eigenaar van ZorgMies Maas & Peel. Ik ben gestart met ZorgMies omdat ik het heel erg belangrijk vind dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen, bekende en veilige omgeving op een prettige manier mogen en kunnen blijven wonen.

 

Met mijn bedrijf, "ZorgMies", kan ik hieraan bijdragen. Niet alleen voor de zorgvrager maar ook voor de mensen daaromheen. Want ook voor mantelzorgers kan het heel erg prettig zijn om zorgen te kunnen delen en op bepaalde momenten ook niet te hoeven zorgen.

 

“Mensen aan elkaar verbinden op een manier waar alle betrokkenen blij van worden is het mooiste wat er is. Dat maakt dat een zorgvrager en diens mantelzorger weer oprecht kunnen gaan genieten van elkaar. Mensen gelukkig maken, hen een fijne, zinvolle dag en een goed gevoel bieden, dat is waar mijn hart ligt en dat is wat ik bereiken met mijn team van lieve en betrouwbare ZorgMiesen.”

U kunt bij ZorgMies terecht voor:

ZorgMies biedt u een vast en vertrouwd gezicht voor gezelligheid, ondersteuning en ontzorgen van mantelzorg. Zo kunt u samen op pad voor een wandeling, een boodschap of  een oude hobby oppakken. Misschien is een luisterend oor onder het genot van een kopje thee of koffie al voldoende. De mogelijkheden zijn heel divers en altijd op maat. 

Regio

ZorgMies is beschikbaar in de hele gemeente Cuijk, Bergen lb, Mill & Sint Hubert, Gennep, Sint Anthonis, Mook en Middelaar en Boekel. 

Tarieven

Tarieven starten bij 24,00 euro per uur, voor particulieren. Dit tarief is exclusief BTW en reiskosten.

 

Reiskosten bedragen €0,19 per kilometer. 

 

Maakt u een uitstapje waarbij entreetickets, parkeer- of andere kosten gemaakt moeten worden, worden deze kosten aan u doorberekend.

 

Ledenvoordeel:

Leden van Pantein Extra krijgen de eerste keer, bij een afname van minimaal 4 uur de eerste 2 uur gratis.


*Genoemde tarieven en voorwaarden zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typfouten. 

AanvragenOf bel naar 0485-845454