Verzorgde dagtochten en reizen

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten en reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. 

Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Aanbod 2022

Reizen:


24 -30 september 2022, Bergen en bossen in het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud ligt in het Zuid-Westen van Duitsland en heeft het grootst aantal zonne-uren van Duitsland. Geniet in deze streek van de Schwarzwalder Kirsch Torte, de bossen, beekjes en de pittoreske dorpjes.

 

U verblijft 7 dagen in het Kurgarten Hotel, in Wolfach. Vanuit het hotel maakt u verschillende excursies (inbegrepen) in de omgeving. Het hotel ligt op 200 meter van de “Hauptstraße” met veel restaurants en markten. Enkele kamers zijn aangepast voor mindervaliden.

Prijzen:

  • 2-persoonskamer: Pantein Extra leden betalen € 1395,- per persoon. Niet leden betalen 1450,- per persoon. 
  • 1-persoonskamer: Pantein Extra leden betalen € 1495,- per persoon. Niet leden betalen € 1550,- per persoon.

 

Prijzen zijn inclusief vervoer (thuis ophalen) 6 overnachtingen op basis van volpension (ontbijt/lunch/diner) en vijf excursies (Streek Openluchtmuseum, Bezoek aan de Feldberg, Glasblazerij, kristallmuseum, Autotocht Schwarzwalder Hochstrasse met bezoek aan Naturzentrum Ruhestein.


 

Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze dagtochten voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

 Voor de reizen op deze pagina geldt een ledenvoordeel. De reizen van Goeie Reis! zijn echter ook toegankelijk voor niet-leden. 

Richtlijnen 2022

Goeie Reis! wil u als onze vrijwilligers in bescherming nemen en houden ons daarom aan richtlijnen en mogelijke restricties die de overheid en/of RIVM adviseren of opleggen.

 

Goeie Reis! gaat graag met u op pad. Zij willen daarbij zowel gasten als vrijwilligers beschermen. Alle geldende richtlijnen van overheid en RIVM zullen daarom gehandhaafd worden.

Meer informatie en aanmelding

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven van een aantal geselecteerde reizen uit het totale aanbod van Goeie Reis!.

 

Wilt u meer informatie over de dagtochten, of wilt u u aanmelden, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

 Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

Of bel naar 0485-845454