Hulpmiddelen


Pantein Extra werkt samen met Medicura. Een ervaren leverancier van hulpmiddelen in de regio Noord-Brabant en Limburg. Klanten geven de service gemiddeld een 8.6 en 98% van de klanten beveelt Medicura aan. 


U kunt bij Medicura terecht voor de uitleen, huur en koop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rolstoel, rollator, douchestoel of toiletverhoger. 

Locatie

Medicura heeft een aantal zorgwinkels in de regio. De intentie is om dit aanbod in de toekomst uit te breiden. In de winkels vind u een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen en kunt u terecht voor vragen en advies. Ook de grotere artikelen zoals bedden en scootmobielen kunt u in de winkels bekijken. 

 

Bent u lid van Pantein Extra dan kunt u ook bij de automaat gebruik maken van uw ledenvoordeel. 

Hulpmiddelenautomaat

Naast de zorgwinkels heeft Medicura een uniek nieuw concept ontwikkeld. Sinds maart 2019 is het mogelijk om in het Maasziekenhuis Pantein de hulpmiddelen van Medicura te lenen, huren of kopen. Dit kunt u via de hulpmiddelenautomaat. Deze hulpmiddelenautomaat is geplaatst in de hal van het Maasziekenhuis in Beugen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. 

 Het standaard assortiment in de automaat bestaat uit:

  • Elleboogkrukken
  • Rugsteun
  • Toiletverhoger 10 cm
  • Ondersteek
  • Rolstoel met verstelbare beensteun
  • Rollator

 

Bent u lid van Pantein Extra, dan kunt u bij de automaat gebruik maken van uw ledenvoordeel door het invullen van uw lidnummer. 

Ledenvoordeel

Onze leden profiteren bij Medicura op vertoon van de ledenpas van 10% ledenkorting op koop of huur artikelen. Zij kunnen eenmaal per jaar 12 weken lang gratis geselecteerde loophulpmiddelen zoals een rollator, looprek of vierpoot lenen.

 

Heeft u krukken nodig? Die krijgt u als lid van Pantein Extra geheel gratis en hoeft u niet te retourneren. 

Bovenstaande voordelen gelden zowel voor aankopen / huur via winkels en servicepunten van Medicura als voor online bestellingen. 

 

Medicura verleent alleen het ledenvoordeel als u uw ledenpas kunt tonen. Bij online bestellingen dient u uw lidmaatschapsnummer in te vullen bij uw bestelling.  

Online

Via www.medicura.nl kunt u ook artikelen met ledenkorting kopen. Voor deze korting vult u tijdens het bestelproces de kortingscode pantein01 in. Let op: druk hierna niet op de Enter-knop, maar klik met uw muis op een willekeurige plek in het scherm. De korting wordt dan automatisch verwerkt.

Meer informatie

Voor meer informatie over de hulpmiddelenautomaat, het assortiment of voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Medicura via telefoonnummer 088-007 11 00. 

 

Via de nieuwsbrief van Pantein Extra en deze website houden wij u op de hoogte van nieuws en acties van Medicura. 

 

Wilt u meer informatie over Pantein Extra bel dan naar 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in.