Hulpmiddelen


Pantein Extra werkt samen met Medicura. Een ervaren leverancier van hulpmiddelen in de regio Noord-Brabant en Limburg. Klanten geven de service gemiddeld een 8.6 en 98% van de klanten beveelt Medicura aan. 


U kunt bij Medicura terecht voor de uitleen, huur en koop van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rolstoel, rollator, douchestoel of toiletverhoger. De komende tijd opent Medicura servicepunten en winkels in de regio. 

Ledenvoordeel

Voorheen kon u als lid van Pantein Extra bij Welzorg 6 weken gratis krukken lenen. Dit is bij Medicura uitgebreid naar 12 weken. U leent niet alleen krukken 12 weken gratis maar heeft de keuze uit een selectie loophulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rollator of looprek.

Daarnaast profiteert u bij Medicura ook weer van 10% ledenkorting op koop of huur artikelen. 

Waar?

Medicura opent het komende half jaar meerdere servicepunten en winkels in de regio.

Bij de servicepunten kunt u terecht voor de huur en uitleen van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld krukken of een rolstoel. 

De winkels zijn groter en daar kunt u niet alleen hulpmiddelen lenen of huren maar ook kopen. In de winkels is het aanwezige assortiment uitgebreider en vind u ook de grotere artikelen zoals bedden en scootmobielen. 

Servicepunten

  • Boxmeer: Symfonie, Weijerstaete 1. Vanaf 6 april op werkdagen geopend van 09:00-11:00.
  • Schijndel: Seniorenwinkel Schijndel, Hoofdstraat 127. Maandag geopend van 13:00-18:00, dinsdag t/m vrijdag van 09:00-18:00 en op zaterdag van 09:30 tot 16:00.
  • Uden: Medicura verkent momenteel de mogelijkheden in Uden. Zodra hier meer over bekend is leest u dat hier en in onze nieuwsbrief. Meer informatie vind u ook op de website van Medicura.

Zorgwinkels

  • Oss: Plein Zwanenberg, gezondheidslaan 1F (Opening 1 juni 2018)
  • Boxtel: Liduinahof 35, openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30, zaterdag van 09:30 tot 13:00
  • Den Bosch: Jeroen Bosch ziekenhuis, Henri Dunantstraat 1. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00

 

Via www.medicurazorgwinkel.nl kunt u ook artikelen met ledenkorting kopen. Voor deze korting vult u tijdens het bestelproces de kortingscode pantein10 en uw lidmaatschapsnummer in. 

Meer informatie

Voor meer informatie over openingstijden, het assortiment en persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Medicura via telefoonnummer 088-007 11 00. 

 

Via de nieuwsbrief van Pantein Extra en deze website houden wij u op de hoogte van nieuws en acties van Medicura. 

 

Wilt u meer informatie over Pantein Extra bel dan naar 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in.