Koelverse maaltijden

Pantein Extra biedt u in samenwerking met Eten & Zo Thuis een ruime keuze in koelverse maaltijden aan huis. De maaltijden worden voor u bereid zodra u de bestelling heeft doorgegeven. U eet dus gegarandeerd vers. U kunt tot 1 oktober 2019 gebruik maken van deze maaltijdservice.


U kunt de maaltijden 8 tot 10 dagen in de koelkast bewaren. Even opwarmen in de magnetron en klaar. Voor meer informatie of het opwarmadvies klik hier.

Dieet

Dieetwensen zijn geen enkel probleem. Zoutarm, vegetarisch, gemalen voeding, gluten- of lactosevrij, het kan allemaal. 

Bestel- en bezorgdagen gekoelde maaltijden

Bestel minimaal vier werkdagen van tevoren i.v.m. de levertijd van de maaltijden. De maaltijden worden bezorgd door Post NL op dinsdag en vrijdag. U heeft hierbij de keuze uit 2 tijdvakken; tussen 8.00 - 10.00 uur en 16.00 - 18.00 uur. 

Besteldag    Leverdag
Maandag voor 12.00 uur    Vrijdag
Donderdag voor 12.00 uur   Dinsdag

Voor wie?

Voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen tijd heeft of minder goed in staat is om (dagelijks) te koken. Leden van Pantein Extra ontvangen een korting. Een indicatie is niet nodig. Bent u nog geen lid? Kijk dan op de pagina lid worden.

Waar?

De maaltijdservice is beschikbaar in het gehele werkgebied van Pantein Extra: regio Cuijk, Boxmeer, Gennep, Landerd, Oss, Veghel en Uden.

Prijs

Soepen 1- persoons vanaf      € 1,05
Maaltijdsoep 1- persoons vanaf  € 3,70
Maaltijden vanaf € 4,95
Bijgerecht (rauwkosten) vanaf  € 0,60 
Toetjes 1- persoons vanaf € 0,70
Fruit vanaf € 0,40
 

Leden van Pantein Extra ontvangen een korting van € 2,00 op de bezorgkosten. Zij betalen slechts € 4,95 per levering.
 
Het minimale bestelbedrag is vier maaltijden of een bestelling met een totaalbedrag van € 30,00. Dit kunnen maaltijden zijn maar u kunt ook boodschappen bestellen via Eten en Zo Thuis of een combinatie van maaltijden en boodschappen om dit minimale bestelbedrag te bereiken.

Proberen

Wilt u eerst een keer proeven? Het is mogelijk een proefpakket te bestellen met vier maaltijden voor slechts € 17,50. Het proefpakket kunt u hier aanvragen of telefonisch via Eten & Zo Thuis, telefoonnumer 088 - 38 36 300. Let wel dat Eten & Zo Thuis stopt met het leveren van koelverse maaltijden per 1 oktober 2019. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de maaltijdservice, bel dan met 0485-845454 of vul het informatieformulier in. Direct bestellen kan via de website van Eten & Zo Thuis. Houd uw lidmaatschapsnummer bij de hand.Of bel naar 0485-845454Waarom diensten regelen via Pantein Extra?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de maaltijdgids digitaal