CZ

Zorgverzekering via CZ

Pantein vindt het belangrijk dat leden een zorgverzekering kunnen afsluiten die bij hen past. Op deze pagina leest u meer over de zorgverzekering via CZ, speciaal voor leden van Pantein Extra. Wat zijn de voordelen? Welke diensten biedt deze zorgverzekeraar aan? Hoe komt u in contact met CZ?

 

 

Korting op de basispremie

Leden van Pantein Extra ontvangen een collectiviteitskorting van 5% op de reguliere premie van de basisverzekering bij CZ. 

 

Als u gebruikt maakt van de korting betaalt u € 110,14 per maand voor de basisverzekering in 2018 (Zorg-op-maat) van CZ bij het wettelijk verplichte eigen risico van € 385,-.

 

Op de CZ- direct polis wordt geen collectiviteitskorting verleend.

 

U kunt eenmalig gebruik maken van de collectiviteitskorting. Het is het niet mogelijk verschillende collectiviteitskortingen te combineren.


Mobiele Regiokantoren

Wilt u liever persoonlijk spreken met een medewerker van CZ. Zij bieden u deze gelegenheid in een van de (mobiele) regiokantoren. Ga gerust eens bij hen langs. Locaties en openingstijden kunt u vinden op de website van CZ.

Voordelig verzekerd tegen onverwachte kosten

Een acute blindedarmontsteking op vakantie. Of een kapot gebit door een ongeval. Het kan iedereen overkomen, maar komt altijd onverwacht. En het kan heel veel geld kosten. Voor die situaties is er de voordelige aanvullende verzekering Start.

Best Doctors - Een second opinion van internationale topspecialisten

Kiest u voor een Zorg-op-maatpolis of Zorgkeuzepolis? Via Best Doctors kunt u een second opinion aanvragen bij internationale topspecialisten. Bij Best Doctors zijn artsen aangesloten die de internationale experts zijn op hun gebied. Andere medische specialisten beschouwen ze als de beste in hun vak.

Snel en eenvoudig declareren, online of via de app

Op Mijn CZ regelt u uw verzekeringszaken eenvoudig online. Stuur uw declaraties, volg de status van declaraties en bekijk eerdere declaraties. Declareren kan ook met uw mobiele telefoon. Waar en wanneer u maar wilt. Maak gewoon een foto van uw nota en stuur die met de CZ app. Liever declareren per post? Ook dat is geen probleem bij CZ.

 

Welke zorgverzekering past bij u?

U heeft uw keuze nog niet kunnen maken? Aon helpt u graag. U kunt gebruik maken van onze  onze praktische Online Vergelijker. U kunt ook bellen voor advies naar de Zorgvraagbaak. Het telefoonnummer van de Zorgvraagbaak is 085-400 99 66. Binnen enkele minuten weet u welke zorgverzekering het beste bij u past.

BEREKEN UW PREMIE

 

Vul op de website van CZ onder 'Collectiviteit' het volgende collectiviteitsnummer in: 2363291. Zo weet u zeker dat de juiste korting wordt berekend.

 

Contact CZ

088 - 555 7000

Bereikbaar van:

08.00 - 21.00 uur (ma t/m vr)

10.00 - 14.00 uur (za)