Zorgverzekering via VGZ

Pantein Extra vindt het belangrijk dat leden een zorgverzekering kunnen afsluiten die bij hen past. Op deze pagina leest u meer over de zorgverzekering via VGZ, speciaal voor leden van Pantein Extra. Wat zijn de voordelen? Welke diensten biedt deze zorgverzekeraar aan? Hoe komt u in contact met VGZ?

  

8% korting op de basisverzekering: 10% korting op de aanvullende verzekeringen:  

- Ruime Keuze
- Eigen Keuze

 

- Aanvullend Goed
- Aanvullend Best
- Aanvullend Beter

 

U kunt eenmalig gebruik maken van de collectiviteitskorting. Het is niet mogelijk verschillende collectiviteitskortingen te combineren.

 

8% korting op de basisverzekering
Leden van Pantein Extra betalen EUR 103,91 voor een basisverzekering (Ruime Keuze) via VGZ. Dit betekent dat u een collectiviteitskorting krijgt van 8% ten opzichte van individueel afgesloten zorgverzekeringen bij VGZ.

 

10% korting op aanvullende verzekeringen
Leden van Pantein Extra krijgen 10% korting op de aanvullende verzekeringen van VGZ. U heeft keuze uit de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best.

 

Geen eigen risico voorkeursmedicijnen
Vaak maken meerdere fabrikanten een geneesmiddel met dezelfde werkzame stof en dezelfde werking. Deze middelen verschillen in prijs, maar niet in kwaliteit. VGZ vergoedt het goedkoopste medicijn: het voorkeursgeneesmiddel. VGZ is de enige zorgverzekeraar in Nederland die de kosten van het voorkeursgeneesmiddel niet verrekent met het verplicht of vrijwillig eigen risico. Alleen de terhandstellingskosten komen ten laste van het eigen risico. Direct voordeel voor u dus!

 

De beste klantadviseurs
VGZ heeft de beste klantadviseurs van Nederland! In oktober 2015 werd het klantenteam uitgeroepen tot het beste team van Nederland.

Wat hebben de klantadviseurs van VGZ met elkaar gemeen? Samen zorgen zij goed voor de klanten. De wens van de klant staat altijd centraal. Vaak hebben de klantadviseurs te maken met emotionele situaties waarbij alles draait om goed luisteren en de klant echt helpen.

 

BEREKEN PREMIE

Contact VGZ


0900 - 84 90

Bereikbaar van:
08.00 - 20.00 uur (ma t/m vr)
09.00 - 13.00 uur (za)