Maaltijden aan huis

Goede voeding draagt bij aan een betere lichamelijke conditie. Als u niet zelf kunt of wilt koken, biedt de maaltijdservice via Pantein Extra uitkomst. Pantein Extra werkt samen met 2 aanbieders op het gebied van maaltijdbezorging. U heeft de keuze uit vriesverse maaltijden en koelverse maaltijden. 

 

Gekoelde, dagverse maaltijden aan huis

Wilt u zelf uw maaltijden samenstellen en deze vers voor u bereid thuis ontvangen door een vaste chauffeur, waarna u ze in de koelkast kunt bewaren? Samen met Maaltijd Thuis biedt Pantein Extra u een ruime keuze in koelverse maaltijden. Even opwarmen in de oven of magnetron en u kunt aan tafel. De maaltijden van Maaltijd Thuis zijn 8 tot 10 dagen houdbaar in de koelkast. 

 

 Ideaal als u:

  • niet elke dag op hetzelfde tijdstip wilt eten. U kunt de maaltijd nuttigen op ieder gewenst tijdstip
  • voorkeur heeft voor een ruime keuze
  • zeer weinig of geen vriesruimte heeft  

 

 Lees meer over onze koelverse maaltijden


Vriesverse maaltijden aan huis

Wilt u voor een langere periode maaltijden bestellen, deze incidenteel gebruiken of om een andere reden langere tijd kunnen bewaren? De vriesverse maaltijden van apetito zijn tot een jaar lang houdbaar in de vriezer.

 

U heeft keuze uit meer dan 130 vriesverse maaltijden. De maaltijden zijn te bestellen vanaf 7 stuks en worden op een vaste leverdag door een vaste chauffeur van apetito bij u thuis bezorgd.   

 

Ideaal als u: 

  • niet elke dag gebruik wilt maken van een maaltijdvoorziening. De vriesverse maaltijden zijn een jaar houdbaar in de diepvries.
  • online of via een gids wilt bestellen
  • vanwege een dieet aangepaste maaltijden nodig hebt. Er is een ruime keuze in bijvoorbeeld natriumbeperkte, gluten- of lactosevrije maaltijden en apetito heeft een aparte gids voor gepureerde/gemalen maaltijden.

 

Lees meer over onze vriesvers maaltijden

Voor wie?

Alleen leden van Pantein Extra krijgen een ledenvoordeel bij beide aanbieders. Zij bieden een gezond, verantwoord en lekker alternatief wanneer zelf koken (tijdelijk) niet lukt of uitkomt.  

 

Pantein Extra vindt toegang tot goede gezonde voeding echter voor iedereen belangrijk, de bestelgidsen zijn daarom ook door niet-leden aan te vragen.

 

Maakt u regelmatig gebruik en bent u nog geen lid? Met de ledenkorting is het lidmaatschap snel terugverdiend en kunt u naast deze korting ook gebruik maken van onze overige diensten.

 

Meer informatie over het lidmaatschap vindt u op de pagina lid worden.Of bel naar 0485-845454