Mantelzorgmakelaar regio Bernheze, Boekel, Grave, Landerd, Oss, Uden, Veghel

Uw mantelzorgmakelaar

Mijn naam is Erna van den Elsen, sinds mei 2018 ben ik gediplomeerd mantelzorgmakelaar en heb ik mijn eigen bedrijf; 'Regelzus'. Voorheen heb ik gewerkt in verschillende ziekenhuizen en ben ik jarenlang zelf mantelzorger geweest.  Als mantelzorgmakelaar kan ik mantelzorgers ondersteunen bij hun mooie maar vaak ook zware taak. 

 

Ik heb actuele kennis van wet en regelgevingen, weet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zorg en voorzieningen en ik weet waar en hoe dit te regelen is. Met mijn bedrijf, 'Regelzus' informeer ik u hier niet alleen over, ik neem u ook het werk van het regelen uit handen maar vanzelfsprekend behoud u zelf de regie. 

 

 

 

 

Wat kan ik voor u doen: 

  • Aanvragen van zorgindicaties en ondersteuning bij indicatiegesprekken
  • Hulp bij het aanvragen van voorzieningen zoals huishoudelijke hulp, dagbesteding, hulpmiddelen, vervoersmiddelen, invalidenparkeerkaarten, regiotaxi en dergelijke
  • Aanvragen en regelen van Persoons Gebonden Budget
  • Hulp bij financiële problemen door ziekte of mantelzorg
  • Hulp bij mantelzorgproblemen met werkgevers, instanties, zorginstellingen, zorgverzekeraars etc.

 

Ik ben cliëntondersteuner voor de WLZ (Wet Langdurige Zorg) voor zowel het zorgkantoor VGZ (noord oost brabant) als zorgkantoor CZ (limburg).  Mensen die een WLZ indicatie hebben en wonen in deze zorgkantoor regio’s kunnen gratis van mijn diensten gebruik maken.Prijs/tarieven:


De meeste zorgverzekeraars hebben in hun aanvullende pakketten een vergoeding voor de mantelzorgmakelaar opgenomen. Ook zijn er gemeentes (Bernheeze bijvoorbeeld) en werkgevers die een vergoeding geven voor de mantelzorgmakelaar. 

 

Wanneer u contact opneemt met Pantein Extra kijken we graag samen met u wat de mogelijkheden voor een vergoeding zijn. In de meeste gevallen worden de diensten van de mantelzorgmakelaar vergoed.

 

Is in een zeldzaam geval een vergoeding niet mogelijk dan kan men ervoor kiezen mijn diensten zelf te betalen. Leden van Pantein Extra ontvangen in dat geval 10% korting. Het uurtarief exclusief BTW en ledenvoordeel is €70,-