Margriet te Winkel - Regio Oss, Uden, Veghel

Uw masseur

Margriet masseer voeten van cliënten die steeds meer moeite hebben met lopen. Voeten of benen worden bijvoorbeeld pijnlijk tijdens een wandeling en dan kan het helpen om tussendoor even te rusten, bijvoorbeeld op de rollator of voor een etalage. Dit kan te maken hebben met een verminderde doorbloeding van de benen, diabetes, artrose of pees- en spieraandoeningen.

 

Voetreflexmassage kan hier verandering in brengen en het lopen verbeteren. Iemand met onherstelbare lichamelijke schade zal door voetreflexmassage niet genezen, maak kan vaak een flinke vermindering van pijnklachten bereiken, waardoor de kwaliteit van leven met sprongen vooruit gaat.

 

Een voetreflexmassage is zeer ontspannend en voelt prettig aan. Naast deze rustgevende werking kan het de mobiliteit vergroten door de doorbloeding en de reflexen van het lichaam te stimuleren. Vaak zie je al na een paar behandelingen resultaat. Veel gehoorde opmerkingen na enkele massages zijn: cliënten kunnen verder lopen; ervaren minder pijn, vermoeidheid of krampen; houden minder vocht vast; kunnen weer heuveltjes oplopen op vakantie of hebben er plezier in om hun vaste wandeling in een versneld tempo te maken. Ook voelen ze zich vaak rustiger in het hoofd of kunnen beter slapen.

 

Als mensen gemakkelijker lopen gaan ze vaker de deur uit, ondernemen meer en hebben er weer lol in om te bewegen.

 

Regio

Margriet komt bij u aan huis in de gemeente Oss, Uden en Veghel. 

Tarieven

Voetreflexzonemassage 60 minuten € 53,00.

Reiskosten worden in overleg berekend.Of bel naar 0485-845454.