Masseur regio Uden, Oss en Veghel

Uw masseur

Margriet te Winkel, eigenaresse van Margriet Medical Wellness komt bij u aan huis voor professionele massages en Bowen behandelingen. Of u nu wilt ontspannen of op zoek bent naar behandeling voor acute of chronische klachten, u bent meer dan welkom.  

 

Bowen therapie

De Bowen techniek is een zeer doeltreffende manuele behandelingsvorm waarbij herstel wordt geactiveerd met korte rolbewegingen op het lichaam. Deze behandeling stimuleert het lichaam zelf een betere balans te zoeken, pijn te verminderen en klachten te herstellen. Het is geen vorm van massage. Door de zachte rolbewegingen wordt bindweefsel in beweging gebracht en de hierin aanwezige zenuwreceptoren geprikkeld.

Regio

Margriet komt bij u aan huis in de gemeente Oss, Uden en Veghel. 

Tarieven

 

Voetreflexzonemassage en
lichaamsmassage 30 minuten

  € 30,50
Voetreflexzonemassage en 
lichaamsmassage 60 minuten
  € 53,00
Hot-stone massage 60 minuten     € 53,00
Bowentherapie   € 57,00

 

De tarieven zijn inclusief de ledenkorting en BTW. Er worden voorrijkosten doorberekend. Deze zijn bij de masseur op aanvraag beschikbaar. De hot-stone massage wordt niet aan huis gegeven.

 

Margriet heeft contracten met verschillende verzekeraars. De Bowentherapie wordt vaak vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar of bij Margriet. 

 

*prijswijzigingen voorbehoudenOf bel naar 0485-845454