Reizen met zorg

Pantein Extra biedt in samenwerking met Lindetours zorgreizen op maat aan. Of u nu hulp nodig heeft bij het aankleden, af en toe een ondersteunende arm of specifieke verpleegkundige zorg wenst, het wordt allemaal geregeld zodat u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Deze reizen zijn ook geschikt voor mensen die niet direct zorg nodig hebben maar graag gezelschap of begeleiding kunnen gebruiken bijvoorbeeld omdat ze niet graag alleen reizen.  

 

Lindetours werkt uitsluitend met gediplomeerde medewerkers. Per reis wordt een zorgteam op maat samengesteld zodat aan iedere individuele zorgbehoefte wordt voldaan. Op basis van een persoonlijk gesprek worden uw zorgbehoefte en de hulpmiddelen die u nodig heeft geïnventariseerd. Als u een rollator, (elektrische) rolstoel of scootmobiel gebruikt kunt u die natuurlijk meenemen. We willen dat u optimaal kunt genieten en een zorgeloze vakantie heeft.

Voor wie?

Iedereen die belangstelling heeft kan gebruik maken van het reisaanbod van Lindetours. Alleen leden van Pantein Extra komen in aanmerking voor korting. Bent u nog geen lid? Kijk op de pagina lid worden.

Opstapplaats

Bij boeking van uw vakantie kunt u de opstapplaats van uw voorkeur doorgeven. U heeft daarbij keuze uit:

 

Apeldoorn - Ugchelen, hotel van der Valk
Utrecht - Houten, hotel van der Valk
Eindhoven, Hotel van der Valk
Voerendaal, Kantoor Lindetours

 

Uw reis start vanaf de opstapplaats van uw voorkeur als minimaal twee personen van deze opstapplaats gebruik maken. 

Prijs

Leden van Pantein Extra ontvangen 5% korting op de reissom.

 

De kosten bestaan uit twee delen: de reissom én de kosten voor de zorgverlening. De zorg is niet opgenomen in de reissom, maar wordt apart in rekening gebracht. De korting die u krijgt als lid van Pantein Extra geldt alleen voor de reissom. Als u een (zorg)indicatie heeft, kunt u de zorg tijdens uw reis hier (deels) mee bekostigen. Dit wordt vóór de reis met u besproken.

 

Deze zorg kan bestaan uit:

  • gespecialiseerde verpleegkundige zorg
  • bereikbaarheidsdienst en/of nachtzorg*
  • ondersteuning en/of toedienen van medicatie
  • ondersteuning bij toiletgang
  • steunkousen aan- en uitrekken
  • aan- en uitkleden
  • hulp bij het douchen of wassen op bed
  • hulp bij de maaltijden
  • het duwen van de rolstoel/ondersteunende begeleiding


*De 24uurs bereikbaarheidsdienst is wel bij alle reizen inbegrepen. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de zorgreizen, bel dan met 0485-845454 of vraag de zorgreisgids aan door dit formulier te vullen.Of  bel naar 0485-845454