Samen bewegen en recreatief zwemmen

Door regelmatig te bewegen stimuleert u een goede gezondheid. Optisport en Pantein Extra willen een gezonde leefstijl stimuleren en u ondersteunen bij het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl. Wij vinden het belangrijk u te voorzien in uw behoefte aan sportieve uitdagingen, plezier maken met elkaar of rustig te ontspannen. 

Voor wie?

De zwembaden van Optisport zijn gevestigd in Gennep en Boxmeer. Ze zijn toegankelijk voor alle leden van Pantein Extra. Bent u nog geen lid? Kijk op de pagina lid worden.

Ledenvoordeel

Leden van Pantein Extra ontvangen 10% korting op 12-badenkaarten voor de groepslessen Aqua’robics, Aqua’Therapie, Aqua’fit, Aqua’Joggen en Aqua’trimmen. Ook op vrijzwemmen en banenzwemmen ontvangen leden 10% korting. 

 

Let op: de aquavitaallessen vallen niet onder deze kortingsregeling. Deze lessen zijn voor een specifieke doelgroep en hebben al een ander gunstig tarief. 

Waar?

Leden kunnen zichzelf op de gewenste locatie aanmelden. Denkt u eraan uw Pantein Extra ledenpas mee te nemen? Alleen op vertoon van de ledenpas ontvangt u de korting.

 

Adresgegevens:
Optisport Gennep: Picardie 34, 6591 JE Gennep
Optisport Boxmeer: Koorstraat 1, 5831 Boxmeer

Meer informatie

Wilt u meer informatie bel dan met 0485-845454 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.