De werkwijze van Pruiken Thuiszorg Nederland

Uw eerste contact met Pruiken Thuiszorg Nederland is telefonisch. De medewerkers nemen alle tijd voor u om uw vragen te beantwoorden.  Wilt u na de telefonische kennismaking een vrijblijvende afspraak maken, dan volgt er een intakegesprek. 

 

Pruiken Thuiszorg Nederland komt met een grote collectie pruiken en haarwerken afgestemd op uw wensen bij u aan huis. Kijken, voelen, kiezen en direct voor u op maat gemaakt. Gestileerd naar uw wensen. Naast de grote collectie haarwerken nemen zij ook alternatieve hoofdbedekkingen zoals de originele buff's, turbana's en caps mee.

 

Bij de huisbezoeken zijn zij zeer discreet: zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat ze geen reclame op de auto hebben. De auto's zijn volledig uitgerust om bij u thuis een "kapsalon" in te richten. De medewerkers nemen ruim de tijd voor het bezoek. Het passen en aanmeten is de eerste stap. Daarna leren ze u hoe u met de pruik omgaat. Opzetten, afzetten en bevestigen, wassen en weten hoe u de pruik moet onderhouden. Allemaal belangrijke zaken, die stap voor stap met u worden doorgenomen.

 

De haarwerksters zijn professioneel en hebben een speciale opleiding gevolgd. Goede begeleiding en duidelijke adviezen helpen u de haarprothese zo natuurlijk mogelijk te dragen.

 

Tot slot helpt Pruiken Thuiszorg Nederland u met de financiële afwikkeling. U geeft de medische indicatie van uw behandelend specialist door aan de medewerkster van Pruiken Thuiszorg Nederland. Zij brengt de vergoeding van uw zorgverzekeraar direct in mindering op de aanschafprijs. Zorgt u er voor dat u uw verzekeringsnummer en uw eventuele thuiszorgpas bij de hand heeft. Zij kunnen dan voor u nakijken of u voor vergoeding van uw pruik in aanmerking komt. Of bel naar 0485-845454