Prijslijst pedicure regio Boxmeer

Uw pedicure

Mijn naam is Thea Megens. Na meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven werd het tijd voor een carrière switch. Ik had toen al een NagelStudio en mijn aanbod uitbreiden met pedicurebehandelingen zou een mooie aanvulling daarop zijn. Ik ben in 2014 dan ook begonnen aan de basis opleiding voor pedicure en heb daarna ook de opleiding tot medisch pedicure gevolgd. Beide opleidingen heb ik met succes afgerond. Sinds 2016 ben ik erkend medisch pedicure en is de NagelStudio een praktijk voor een complete hand & voet verzorging, waar ik zowel medische als cosmetische behandelingen geef. 

 

Ook wanneer u niet bij mij in de praktijk kunt komen ben ik u graag van dienst. Ik werk ook ambulant. Via Pantein Extra ben ik u graag van dienst. Ik kan u helpen bij klachten aan uw voeten maar ook om uw voeten gewoon eens te verwennen met een voet- en onderbeenmassage, een wellness behandeling of mooi gelakte nagels maak ik graag een afspraak met u.

Specialisaties

Diabetische voetzorg |  reumatische voetzorg |  overige risicovoeten |  specialistische technieken (orthese, vilttechnieken, nagelbeugels, nagelreparatie) |  behandeling van schimmelnagels.

 

Kwaliteit

Diploma Medisch pedicure  | Aangesloten bij Provoet| Geregistreerd in het kwaliteitsregister van ProCERT

Regio

Thea is werkzaam in Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum Mullem.

Prijzen

Pedicurebehandeling bij u thuis  €28,00
Pedicure behandeling met Gelpolish behandeling €48,00
Manicure behandeling €23,00
Nagels lakken (handen en voeten) €10,00
Nagelbeugel €20,00
Nagelreparatie €15,00
Orthese €15,00
Vilttechnieken € 7,50

 

Prijzen zijn inclusief BTW. 

*prijswijzigingen voorbehoudenOf bel naar 0485-845454