Reizen met zorg, Stichting Goeie Reis!

Samen met Stichting 'Goeie Reis!' heeft Pantein Extra al langere tijd een aanbod van dagtochten (met zorg) voor haar leden. Leden zijn erg enthousiast over hun deelname aan deze dagtochten. Om die reden hebben wij in 2019 het aanbod uitgebreid met (korte) reizen met zorg via 'Goeie Reis!'. 

Voor wie

'Goeie Reis' organiseert deze reizen voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Aanbod 2019

4 daagse alleengaanden reis naar Drenthe VOL!

In het najaar zal deze reis waarschijnlijk weer te boeken zijn.


Landhotel Diever ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het hotel heeft een heerlijk terras om een kop koffie of een borrel te drinken en om rustig met elkaar te zitten. U kunt vanuit het hotel zo de prachtige bossen in.

’s Avonds zal de chef-kok u verrassen met heerlijke gerechten. U kunt hier lekker eten en drinken; met echte Drentse streekproducten, biologische zuivel en kruiden uit eigen kruidentuin.

Landhotel Diever is bijzonder rolstoelvriendelijk. Alle kamers zijn gesitueerd op de begane grond. Enkele kamers hebben een aangepast toilet en geven de mogelijkheid om zittend te douchen.

 

Tijdens deze reis zijn 4 excursies inbegrepen:

- een bezoek aan de orchideënhoeve in Luttelgeest

- een bezoek aan Veenhuizen

- Een High Tea 

- Een verrassingstrip

 

Kosten voor Pantein Extra leden voor een 1-persoonskamer zijn €850,- p.p. Niet-leden betalen €895,- p.p.

 

8-daagse cruise naar de Baltische staten, 25 mei-1 juni


Ontdek Kopenhagen, Helsinki, Tallinn en Sint Petersburg in één reis. Een cruise is dé manier om de schatten van de wereld te ontdekken op een ontspannen manier. MSC Cruises is de op één na grootste rederij ter wereld, met honderden jaren ervaring in de zeevaart. Warmte, gastvrijheid, comfort en stijl staan centraal bij MSC Cruises.

Vanaf Kiel vaart u naar de Baltische Staten. Een cruise over de Oostzee die bol staat van cultuur. Wie Sint-Petersburg zegt, zegt Hermitage met een verzameling van drie miljoen kunststukken. Toch is Sint-Petersburg niet de enige stad die deze Oostzeecruise zo bijzonder maakt. Langs de route die we varen bezoeken we ook Kopenhagen, Helsinki en de hoofdstad van Estland: Tallinn.

Uw dagen aan boord kunt u ontspannen doorbrengen. MSC Meraviglia biedt alle kwaliteit en comfort van een luxe hotel. U kunt genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment, zwemmen, fitness, wellness en een winkelpromenade gelegen op twee dekken.

Uw hut heeft een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed en kan omgezet worden in een sofa. Er is een grote kledingkast. Badkamer met douche. Interactieve TV, Telefoon en Wifi-verbinding beschikbaar (tegen betaling). Minibar en kluis. Airconditioning. Oppervlakte ongeveer 12 – 16 m².

 

Kosten voor deze reis zijn vanaf €1995,-. Leden van Pantein Extra krijgen €50,- korting op de tarieven zoals vermeld in de reisgids. Ook ontvangen leden een gratis reisverslag met foto's van de vakantie. 

Deze prijs is inclusief vervoer van en naar huis, cruise op basis van volpension, fooi, havengeld, basis-drankpakket aan boord. exclusief excursiepakket en prive uitgaven.

 

Reeds geboekte reizen worden NIET omgezet naar Pantein Extra prijzen. 

Prijzen, datums en overige info zijn altijd onver voorbehoud van wijzigingen of typfouten.

Organisatie

'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten en (korte) reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen 10% korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de reizen via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.