Reizen met zorg, Stichting Goeie Reis!

Samen met Stichting 'Goeie Reis!' heeft Pantein Extra al langere tijd een aanbod van dagtochten (met zorg) voor haar leden. Leden zijn erg enthousiast over hun deelname aan deze dagtochten. 

Organisatie

'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten en (korte) reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Voor wie

'Goeie Reis' organiseert deze reizen voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Reisaanbod najaar 2021

25-29 oktober 2021 HERFSTVAKANTIE IN TWENTE EN DE ACHTERHOEK

De herfst brengt prachtige kleuren en de temperatuur kan ook in oktober nog heel aangenaam zijn. Centraal gelegen in Overijssel, te midden van eeuwenoude bossen, nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug vindt u Landhuishotel en Bistro Herikerberg.

 

Hier vindt u bossen, beken en landgoederen. Het prachtige hotel Herikerberg ligt op de grens tussen de Achterhoek en Twente. bezienswaardigheden van Achterhoek als Twente zijn daardoor gemakkelijk te bezoeken. Het Landhuishotel is heel sfeervol ingericht en zal u zeer gastvrij ontvangen.

 

Bij deze reis zijn de volgende excursies inbegrepen:

Bezoek aan de Sallandse heuvelrug, bezoek aan Ootmarsum, een boottocht, bezoek aan de verlichte boerderijenroute en een verrassingstocht.

 

Prijzen

  • 2-persoonskamer Pantein Extra ledenprijs € 1095,00 p.p. / niet leden €1145,00 p.p.
  • 1-persoonskamer Pantein Extra ledenprijs € 1195,- p.p. / niet leden € 1255,- p.p.

Dagtochten najaar 2021

 

 

Herfst workshop zaterdag 13 november 2021

Wegens het grote succes van een eerder georganiseerde creatieve zomerworkshop organiseert goeie reis in de herfst de workshop gelli plate printen. Een gelliplate is een doorzichtige plaat van een gelachtige substantie, waar heel bijzondere afdrukken mee gemaakt kunnen worden, zogenaamde monoprints.

 Na ontvangst en een kopje koffie gaat u aan de slag met herfstbladeren, veren, gel print en diverse herfstkleurige verf. Er zijn diverse opties om te maken zoals kaarten, placemats of ingelijste schilderij.

 

Prijzen

  • Pantein Extra ledenprijs: € 99,00 per persoon /  niet-ledenprijs €109,00 per persoon.

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de reizen via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.