Reizen met zorg, Stichting Goeie Reis!

Samen met ‘Stichting Goeie reis!” heeft Pantein Extra al langere tijd een aanbod van dagtochten (met zorg) voor haar leden. Leden zijn erg enthousiast over hun deelname aan deze dagtochten. daarom hebben wij in 2019 het aanbod uitgebreid met (korte) reizen met zorg via 'Stichting Goeie Reis!'. 

Aanbod 2019

Beleef Rotterdam! van 2 t/m 4 maart 2019


Ontdek Rotterdam tijdens een weekend weg. Maak een rondvaart door de havens, bezoek diergaarde Blijdorp, de euromast, Laurenskerk en nog vele andere hoogtepunten. 

 

U wordt voor vertrek 'smorgens thuis opgehaald door een vrijwilliger van Stichting Goeie Reis!, deze brengt u naar een verzamelpunt vanwaar u gezamelijk vertrekt naar Rotterdam. Tijdens het weekend wordt u een compleet programma aangeboden om Rotterdam te ontdekken. 

 

U verblijft in Hotel van der Valk **** een modern hotel dat garant staat voor een aangenaam, comfortabel verblijf. Voor mindervaliden zijn er aangepaste kamers. Het is mogelijk om zorg te ontvangen tijdens de reis. Hierover worden voorafgaand aan de reis afspraken met u gemaakt door Stichting Goeie Reis!. 

 

Kosten zijn voor Pantein Extra leden:

  • 1-persoonskamer €565,- per persoon
  • 2-persoonskamer € 499,- per persoon

 

Kosten voor niet-leden van Pantein Extra:

  • 1-persoonskamer € 595,- per persoon
  • 2-persoonskamer €525,- per persoon

 

Genoemde prijzen zijn inclusief: vervoer, excursies, maaltijden en begeleiding.

Direct aanmelden

 

8-daagse winterzonvakantie naar Tenerife

Tenerife is het grootse eiland van de Canarische Eilanden die in de atlantische ocean liggen. Door de ginstige ligging is het in februari gemiddeld 20,2 graden. Een heerlijke onderbreking van de winter. 

Hotel Tigotan is een fantastisch hotel met goede faciliteiten en heeft mooie ruime kamers waaronder een aantal aangepaste kamers. Het hotel heeft onlangs een aantal renovaties en vernieuwingen ondergaan.

 

Verblijf

U verblijft in hotel Tigotan****, het hotel is populair en heeft een zeer goede beoordeling door haar gasten mede door de gezellige sfeer en goede faciliteiten. Het hotel heeft een centrale ligging in Playa de las Americas met winkeltjes, bars en restaurants dichtbij. Het strand ligt ca. 500 meter van het hotel. Het hotel beschikt over een tuin met zwembad en zonneterras met ligbedden, parasols en handdoeken (borg). 

De kamers zijn mooi en ruim. Een aantal kamers zijn aangepast voor minder validen.


Reisinformatie

U wordt thuis opgehaald, waarna u naar tenerife vliegt vanaf vliegveld Eindhoven. De prijzen van deze reis zijn inclusief:

vervoer vanaf huis, transfers, verblijf hotel Tigotan op basis van halfpension in buffetvorm (ontbijt en diner) en alle lunches, 4 dagen excursies, begeleding / zorg waar nodig. Drankjes tijdens het diner, in de bar en overige persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. 


Kosten

Leden van Pantein Extra ontvangen € 50,- korting op de reissom.

  • 1-persoonskamer met rolstoelbegeleiding €2750,- p.p.
  • 1-persoonskamer zonder rolstoelbegeleiding €2375,- p.p.
  • 2-persoonkamer met rolstoelbegeleiding € 2350,- p.p.
  • 2-persoonskamer zonder rolstoelbegeleiding € 1975,- p.p.

 

Direct aanmelden / meer informatie


Voor wie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert deze reizen voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Organisatie

Stichting 'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten en (korte) reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen 10% korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de reizen via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.