Reizen met zorg, Stichting Goeie Reis!

Samen met Stichting 'Goeie Reis!' heeft Pantein Extra al langere tijd een aanbod van dagtochten (met zorg) voor haar leden. Leden zijn erg enthousiast over hun deelname aan deze dagtochten. Om die reden hebben wij in 2019 het aanbod uitgebreid met (korte) reizen met zorg via 'Goeie Reis!'. 

Voor wie

'Goeie Reis' organiseert deze reizen voor senioren die er graag op uit gaan maar dit liever niet alleen doen. Bijvoorbeeld omdat men zelf niet meer ver wil of durft te rijden of omdat men hier ondersteuning of zorg bij nodig heeft. 

Aanbod reizen najaar 2019


Alleengaande seniorenreis naar de Veluwe, 21 tot 24 oktober 2019


Vierdaagse reis naar Putten. U verblijft in 4-sterren "Hotel Mooi Veluwe". De ligging van dit hotel Hotel, in het midden van ons land verscholen tussen de bomen in het Speulder- en Sprielderbos is uitstekend voor het maken van uitstapjes. Nabij nationaal Park de Hoge Veluwe en het beroemde Kröller-Müller én dichtbij de provincies Utrecht en Flevoland.

 

In de ochtend kunt u genieten van het ontbijtbuffet. De lunch gebruiken we tijdens de excursies die we maken. ’s Avonds wordt het 3-gangen diner voor u geserveerd in het restaurant van het hotel. Na het diner kunt u gezellig samen met uw medevakantiegangers een drankje drinken bij de open haard in “Café Royal” of op het heerlijke terras van het hotel.

 

Alle gereserveerde kamers liggen op de begane grond en hebben een badkamer met inloopdouche en toilet. Er is een badkamer voor mindervaliden op de gang nabij de kamers voor degene die hier gebruik van wensen te maken.

 

Kosten: 


Deze reis is op basis van vervoer vanaf en naar uw thuisadres*, volpension en inclusief genoemde excursies. Deze reis is voor senioren die die op vakantie willen gaan met andere alleengaanden.

 

Leden van Pantein Extra betalen €825,- per persoon. Dit bedrag is inclusief €50,- ledenvoordeel. 

 

Let op: Deze reis heeft alleen 1-persoonskamers.

3-daagse kerstreis naar kerststad Valkenburg


Tijdens deze korte vakantie staat de Kerststad Valkenburg centraal. Valkenburg mag zich met recht dé kerststad van Nederland noemen.

 

Niet alleen in de grotten is het kerst in Valkenburg, buiten is er Santa’s Village. Het is heerlijk om sfeervol te lunchen en te genieten van warme glühwein of chocolademelk met slagroom.

 

We verblijven in Hotel Schaepkens van St Fyt dat een mooie ligging heeft op 500 meter van het centrum. Het hotel beschikt over verschillende voorzieningen die een ontspannen verblijf garanderen.

 

U kunt heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant of een borreltje drinken in de gezellige bar waar het tweemaal per dag “happy hour” is. Hotel Schaepkens is rolstoel/rollator vriendelijk. In het hotel worden regelmatig live-muziekavonden georganiseerd. De kamers zijn netjes ingericht, de badkamer is niet groot en heeft een douchebak met rand van ca 15 cm.  Er is een mindervalide badkamer op de etage.

 

Kosten: 

Deze reis is op basis van volpension, inclusief vervoer van af uw eigen huis*, entree kerstgrotten, gezellige avonden in het hotel en inclusief de volgende excursies:

  • Kerstmarkt in de Fluweel- of Gemeentegrotten
  • Bezoek aan "Santa's Village"kerststad Valkenburg
  • Bezoek aan Intratuin
  • Rit met de stoomtrein naar Simpelveld


Prijs per persoon bij verblijf in een 1 persoonskamer: €549,-

Prijs per persoon bij verblijf in een 2 persoonskamer: €499,-

 

Deze prijzen zijn inclusief €50,- ledenvoordeel voor Pantein Extra leden. 

 

 *Voor alle activiteiten geldt dat het vervoer vanaf uw thuisadres geregeld wordt. Buiten een straal van 20 km rondom Uden kan Goeie Reis! extra reiskosten in rekening brengen. 

Organisatie

'Goeie Reis' organiseert al geruime tijd dagtochten en (korte) reizen voor senioren. U reist in kleine groepjes begeleid door vrijwilligers. Mocht u zorg nodig hebben dan is dat mogelijk, de groep wordt altijd vergezeld door minimaal één verpleegkundige of verzorgende. Zo is er altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen of zorg.  

Meer informatie

Leden van Pantein Extra ontvangen korting op de tarieven. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of toeslagen. 

 

Wilt u meer informatie over de reizen via Pantein Extra, bel dan met 0485-84 54 54 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.