Sociale alarmering

Sociale alarmering

Thuis een veilig gevoel hebben, ook als u alleen woont. Stel u bent gevallen en kunt niet meer overeind komen, u voelt zich angstig of wordt onwel. In noodsituaties is het goed erop te kunnen vertrouwen dat hulp snel aanwezig is wanneer nodig. Dat kan met de sociale alarmering van Pantein Extra in samenwerking met cAlarm van FocusCura.

Hoe werkt het?

U kunt eenvoudig alarm slaan bij een noodsituatie in of om het huis, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Na het aanvragen van de sociale alarmering plaatst cAlarm de apparatuur bij u in huis. U draagt een polsband of halsketting met een alarmknop. Met één druk op deze knop wordt een familielid, buur of kennis gewaarschuwd door de cAlarm zorgcentrale.  

Voor wie?

Sociale alarmering is toegankelijk voor iedereen. Bent u lid van Pantein Extra krijgt u een ledenvoordeel. U ontvangt dan een korting op de aansluitkosten van € 25,00 op de reguliere aansluitkosten van €59,50.

Wilt u meer informatie over sociale alarmering, bel dan met Pantein Extra via telefoonnummer 0485-845454 of download het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Een medewerker van FocusCura cAlarm neemt na ontvangst van het formulier contact met u op.

Tarieven overzicht

 

 

Maandelijkse kosten Prijs excl. ledenvoordeel  Prijs incl. ledenvoordeel  
cAlarm Home abonnement:gebruik van apparatuur, 24 uur aangesloten op zorgcentrale en onderhoud apparatuur.       EUR 22,50 per maand EUR 22,50  per maand

Eenmalige kosten

   
Installatie, activatie en persoonlijke uitleg thuis door monteur EUR 59,50 EUR 34,50
Eenmalige activatiekosten bij zelfinstallatie zonder uitleg en activatie door monteur  EUR 25,00 Gratis
Spoed installatie mogelijk tegen meerprijs van €59,50 + de reguliere aansluitkosten: EUR 119,00 EUR 94,00
     
cKey Pin (gecertificeerd sleutelkastje) eenmalige installatie EUR 59,50 EUR 34,50
Huur cKey Pin sleutelkastje inclusief service en onderhoud van het apparaat. EUR 4,95 per maand EUR 4,95 per maand
Combinatie cAlarm home en Ckey Pin* EUR 94,00 EUR 69,00


Wanneer u bij de eerste aanvraag kiest voor cAlarm Home in combinatie met het cKey Pin sleutelkastje dan ontvangt u van FocusCura €25,- combinatiekorting. Bent u lid van Pantein Extra ontvangt u bovenop de €25,- combinatiekorting nogmaals €25 korting op de installatiekosten.


Mogelijk kunt u de kosten voor uw alarmeringsapparaat vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen of u hiervoor in aanmerking komt.


Professionele alarmopvolging

Indien u in noodsituatie een beroep wilt doen op professionele hulp, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van professionele alarmering. Informatie over professionele alarmering kunt u opvragen via Thuiszorg Pantein, telefoonnumer 0900-8803.

Klik hier om meer te lezen over professionele alarmopvolging via Pantein

 Aanmeldformulier sociale alarmering