VGZ

Pantein Extra vindt het belangrijk dat leden een zorgverzekering kunnen afsluiten die bij hen past. Op deze pagina leest u meer over de zorgverzekering via VGZ, speciaal voor leden van Pantein Extra. Wat zijn de voordelen? Welke diensten biedt deze zorgverzekeraar aan? Hoe komt u in contact met VGZ?

  

8% korting op de basisverzekering: 10% korting op de aanvullende verzekeringen:   Meer vergoeding uit aanvullende verzekering voor:

- Ruime Keuze
- Eigen Keuze

 

- Aanvullend Goed
- Aanvullend Beter
- Aanvullend Best

- Mantelzorgvervang
- Mantelzorgmakelaar
- Preventiebudget

 

U kunt eenmalig gebruik maken van de collectiviteitskorting. Het is niet mogelijk verschillende collectiviteitskortingen te combineren.

Exclusieve voordelen bij VGZ voor leden:

8% korting op de basisverzekering
Leden van Pantein Extra betalen EUR 106,90 voor een basisverzekering (Ruime Keuze) via VGZ. Dit betekent dat u een collectiviteitskorting krijgt van 8% ten opzichte van individueel afgesloten zorgverzekeringen bij VGZ.

 

10% korting op aanvullende verzekeringen
Leden van Pantein Extra krijgen 10% korting op de aanvullende verzekeringen van VGZ. U heeft keuze uit de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best.

 

10 dagen extra vergoeding voor vervangende mantelzorg

Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers hebben soms een adempauze nodig. Een mantelzorgvervanger neemt dan een aantal dagen de taken over. Afhankelijk van welke aanvullende verzekering u heeft (Goed, Beter of Best), varieert dit tussen 15 en 25 dagen per jaar. Dit zijn 10 dagen extra, bovenop de reguliere vergoeding. 

 

€ 250,- extra vergoeding voor de zorgmakelaar

VGZ heeft professionele mantelzorgmakelaars die ondersteuning bieden bij zorgtaken, advies geven en regelwerk uit handen nemen. Via de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best heeft u hiervoor een budget van € 500,- tot € 1.000,-. Dit is € 250,- extra, bovenop de reguliere vergoeding. Lees meer op de website van VGZ.

 

€ 150,- extra preventiebudget

VGZ vergoedt cursussen en trainingen ter bevordering van de gezondheid en/of voor het leren omgaan met een ziekte. Denk aan een cursus ‘Omgaan met dementie’, een EHBO- of reanimatiecursus of leefstijlchecks.
Via het collectief van Pantein Extra heeft u €150,- extra budget bovenop de reguliere vergoeding via de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best. Het volledige aanbod van cursussen en adiezen die vergoed worden vanuit het preventiebudget vind u op de website van VGZ.

 

Eerste jaar gratis lidmaatschap Pantein Extra voor nieuwe verzekerden

Het gratis lidmaatschap 2018 geldt voor nieuwe verzekerden die t/m 31 januari in het collectief van Pantein Extra een aanvullende verzekerding Goed, Beter of Best afgesloten hebben. U kunt uw lidmaatschap tot 1 juli 2018 bij VGZ declareren met een betalingsbewijs of factuur. De factuur kunt u bij Pantein Extra opvragen.


Welke zorgverzekering past bij u?

U heeft uw keuze nog niet kunnen maken? Aon helpt u graag. U kunt gebruik maken van onze  onze praktische Online Vergelijker. U kunt ook bellen voor advies naar de Zorgvraagbaak. Het telefoonnummer van de Zorgvraagbaak is 085-400 99 66. Binnen enkele minuten weet u welke zorgverzekering het beste bij u past.

Contact VGZ

0900-84 90

Bereikbaar van:

08.00 - 21.00 uur (ma t/m vr)

10.00 - 14.00 uur (za)