Opticien aan huis

Voor het testen van uw ogen of het aanmeten van een nieuwe bril, hoeft u niet altijd de deur uit. De opticien via Pantein Extra komt bij u aan huis.


Pantein Extra werkt samen met de Nederlandse Huisopticiens, een door de NUVO erkend gediplomeerd Optiekbedrijf. Lees meer over de diensten en werkzaamheden van de opticien of bekijk het filmpje.  

Voor wie?

Leden van Pantein Extra. Bent u nog geen lid? Kijk op de pagina lid worden.

Uw opticien

Mijn naam is Ties van der Graaf. Ik ben gediplomeerd opticien en werk sinds 1994 in de optiek. Sinds februari 2015 werk ik bij de Nederlandse Huisopticiens en kom bij klanten aan huis. Dat is fijn, zo kan ik zorgvuldig en in alle rust de oogcontrole uitvoeren. En ik kan voor iedereen de tijd nemen die nodig is, zonder dat we gestoord worden zoals in een winkel. Door mijn ervaring bij diverse optiek bedrijven kan ik u goed adviseren. Het geeft mij veel voldoening om iedereen te helpen aan een beter zicht.

Waar?

De opticien aan huis is beschikbaar in het gehele werkgebied van Pantein Extra: regio Cuijk, Boxmeer, Gennep, Oss, Veghel en Uden.

Prijs

Leden van Pantein Extra ontvangen:

  • 15% korting op de adviesprijs bij aanschaf van een montuur en/of brillenglazen
  • Oogmetingen, deskundig advies, kleine reparaties en bijstellingen van de bril worden gratis uitgevoerd
  • 15% korting bij reparaties
  • Er worden geen voorrijkosten berekend

 

Wanneer u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar kunt u de factuur die u van de Nederlandse Huisopticiens ontvangt bij uw zorgverzekeraar indienen.

Meer informatie over de opticien aan huis

Wilt u meer informatie over de opticien aan huis, bel dan met 0485-845454 of vul het informatieformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Direct aanvragen.

 Of bel naar 0485-845454