Pantein Extra Voordeelplein

Profiteer van korting op het Pantein Extra Voordeelplein

Leden van Pantein Extra kunnen gebruik maken van het Pantein Extra Voordeelplein, in samenwerking met onze partner Touch Promotions. Het Voordeelplein staat boordevol kortingen! Geniet van de leukste uitjes en kies uit een groot aanbod van mooie aanbiedingen.

 

Uw korting kan oplopen tot 70%! U bestelt eenvoudig online voordeel op onder andere musea, theatervoorstellingen, wellness, sporten, hotelovernachtingen, restaurants, e-books, gezonde maaltijden, workshops, cadeaukaarten en nog veel meer. 

 

Hoe werkt het?

Het Pantein Extra Voordeelplein staat boordevol kortingen en wordt beheerd door onze partner Touch Promotions. Het is een aanvulling op het reeds bestaande voordeelpakket van Pantein Extra. De tickets en producten op het Pantein Extra Voordeelplein zijn aanbiedingen van Touch Promotions, voor leden van Pantein Extra.

 

  • Als lid* van Pantein Extra ontvangt u op aanvraag per email een unieke code.
  • Ga naar het Pantein Extra Voordeelplein.
  • Klik op verzilver uw code en maak een account aan.
  • Zodra u ingelogd bent, heeft u toegang tot het volledige aanbod.
  • De e-tickets of producten die u bestelt, staan niet op naam. U kunt meerdere kaarten per order bestellen.

 

*Bent u nog geen lid? Meld u aan. 

 

Wanneer u tickets, cadeaubonnen of producten koopt op het Pantein Extra Voordeelplein, doet u dit bij Touch Promotions, niet bij Pantein Extra. Pantein Extra bemiddelt tussen leden en Touch Promotions. Ook gegevens die u invult op het Pantein Extra Voordeelplein worden beheerd door Touch Promotions. Zij zullen uw gegevens alléén gebruiken om bestellingen te verwerken en deze niet gebruiken voor reclame doeleinden of doorgeven aan derden.