Gezonde maaltijden aan huis

Gezond eten maar toch niet zelf hoeven koken. Via Pantein Extra kunt u met korting gezonde maaltijden van Apetito bestellen. U heeft keuze uit meer dan 130 vriesverse maaltijden.


Apetito biedt u een uitgebreid assortiment aan, van traditonele hollandse kost tot internationale gerechten of vegetarische menu's. Ook wanneer u gebonden bent aan een dieet of voedingsgewoonte is apetito de juiste keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerde maaltijden.

 

Bij apetito komen momenteel veel vragen binnen over de bezorging van de maaltijden en corona. Zij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.Voor wie

Leden van Pantein Extra krijgen 10% korting op de maaltijden. Ook niet-leden kunnen de gids aanvragen. Een indicatie is niet nodig. Bent u nog geen lid? Kijk dan op de pagina lid worden.

 

U heeft keuze uit meer dan 130 vriesverse maaltijden. De maaltijden zijn te bestellen vanaf 7 stuks en worden op een vaste leverdag door een vaste chauffeur van apetito bij u thuis bezorgd.

 

Ideaal als u:

  • Niet elke dag op hetzelfde tijdstip wilt eten. U kunt de maaltijd nuttigen op ieder gewenst tijdstip.
  • Niet elke dag gebruik wilt maken van een maaltijdvoorziening. De diepvriesmaaltijden zijn een jaar houdbaar in de diepvries.
  • Voorkeur heeft voor een ruime keuze (meer dan 130 maaltijden).
  • Online  of uit een papieren gids wilt bestellen.
  • Vanwege een dieet aangepaste maaltijden nodig hebt, er is een ruime keuze in bijvoorbeeld natriumbeperkte, gluten- of lactosevrije maaltijden en apetito heeft een aparte gids voor gepureerde maaltijden.

Waar

De maaltijdservice is beschikbaar in het gehele werkgebied van Pantein Extra: regio Cuijk, Boxmeer, Gennep, Oss, Veghel en Uden.

Prijs

  Niet-Leden Leden
Hoofdgerecht                     vanaf   5,49   vanaf   4,94
Maaltijddoos (7 stuks) vanaf 38,22 vanaf 34,40
     
Proefdoos ( 5 stuks)          19,95          19,95 

 

 

 

 

 

 

 

Een bestelling dient altijd minimaal 7 maaltijden of één dinerdoos te bevatten met uitzondering van de proefdoos, deze bevat 5 maaltijden. De proefdoos is per adres eenmalig te bestellen.

Proberen

Wilt u eerst een keer proeven? Het is mogelijk om een proefpakket te bestellen met 5 geselecteerde maaltijden. U heeft daarbij de keuze uit een proefpakket met standaard, natriumarme en glutenvrije maaltijden. Een proefpakket aanvragen? Klik hier.

 

Heeft u andere dieetwensen en wilt u graag een keer kennismaken met de maaltijden van apetito? Neem dan contact op met de klantenservice van apetito via 0800-0232975 om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie over apetito

U kunt hier: 

Direct de maaltijdgids aanvragen

 

Wilt u eerst meer informatie over de maaltijdservice, bel dan met 0485-845454 of vul het contactformulier in. De medewerkers van Pantein Extra nemen binnen 1 werkdag contact met u op.